Κατηγορία: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ – SERVICE  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ

Επί του επαρχιακού δρόμου Καλαμάτας – Καρδαμύλης – Αρεόπολης στο ύψος της Στούπας βρίσκεται το νέο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών του Γεωργίου Ανδρέου, ηλεκτρονικού, εξειδικευμένου τεχνικού ηλεκτρονικών ειδών, υπολογιστών και δικτύων. Έλκει την καταγωγή του από το Εξωχώρι της δυτικής Μάνης, με εμπειρία 25 και πλέον χρόνων στο αντικείμενο. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και η έλλειψη παρόμοιου καταστήματος στην περιοχή, καθώς και η εντοπιότητα, τον ώθησαν να εγκατασταθεί και να μείνει στον τόπο του. Ο κύκλος των εργασιών του αφορά εγκαταστάσεις κλειστών κυκλωμάτων, DVR – CAMERES, εγκαταστάσεις συναγερμών, δικτύων internet, επισκευή PC – Laptop – TV, service, τοποθέτηση κεραιών, επίγειων UHF – Satelite, OTE TV και Nova. Πρόκειται για ευσυνείδητο επαγγελματία που σέβεται τον πελάτη και παρέχει εξυπηρέτηση και ενημέρωση με φιλική και ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο Γιώργος Ανδρέου οπλισμένος με πάθος, δύναμη και θέληση, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Για τη φερεγγυότητά του οι πελάτες του τον εμπιστεύονται για την εξυπηρέτηση που τους παρέχει, καλύπτοντας τις ανάγκες τους, αποφεύγοντας άσκοπες περιπλανήσεις και αναζητήσεις. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρονται κατευθύνουν την μελλοντική επιτυχή πορεία του καταστήματος. Αντώνης Ρουμανέας…

ΙΑΤΡΙΚΟ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΛΗΡΕΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ

Το Διαγνωστικό Κέντρο – Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας στεγάζεται σ’ ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτήρια στον επαρχιακό δρόμο Καρδαμύλης – Αρεόπολης στη Στούπα.
Η εμπειρία σαράντα και πλέον χρόνων στην μικροβιολογία παρέχει αμέριστη γνώση στην ορθή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
Η εμπειρία πλαισιώνεται από άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.
Μεταξύ άλλων, το προσωπικό πλαισιώνουν δύο (2) ιατροί μικροβιολόγοι – βιοπαθολόγοι, πλήρως εξειδικευμένοι στον τομέα ευθύνης τους. Υπεύθυνος του εργαστηρίου ο βιοπαθολόγος Αθανάσιος Γεωργακόπουλος με ειδικότητα στα μικροβιολογικά.
Το προσωπικό φροντίζει για την διαχείριση των εξετάσεων και την ορθή και έμπειρη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
Τα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτει το Κέντρο αποτελούν την αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας στον τομέα της ιατρικής μικροβιολογίας. Τα μηχανήματα μεταξύ άλλων είναι ο βιοχημικός αναλυτής DIMENSION RXL (Siemens), ο ορμονολογικός αναλυτής Cobas E411 ( Hitachi Roche), ο αιματολογικός αναλυτής Coueter HMX (Beckman), ο ανοσολογικός αναλυτής Mini Vidas (Biomerieux).
Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001 ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του εξωτερικού.
Η εμπειρία, το εξαίρετο επιστημονικό προσωπικό και τα σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα αποτελούν εγγύηση ότι τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι εφάμιλλα ή καλύτερα των πλέον σύγχρονων ιατρικών ιδρυμάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Το κέντρο λειτουργεί 07:00-15:00 και οι απαντήσεις δίδονται αυθημερόν.…

Μια νέα στήλη στην ιστοσελίδα μας

Στο χώρο αυτό θα βλέπετε κάθε μήνα άρθρα που αφορούν στην επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μάνη.…

Top