ΙΑΤΡΙΚΟ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΛΗΡΕΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ

Το Διαγνωστικό Κέντρο – Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας στεγάζεται σ’ ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτήρια στον επαρχιακό δρόμο Καρδαμύλης – Αρεόπολης στη Στούπα.
Η εμπειρία σαράντα και πλέον χρόνων στην μικροβιολογία παρέχει αμέριστη γνώση στην ορθή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
Η εμπειρία πλαισιώνεται από άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.
Μεταξύ άλλων, το προσωπικό πλαισιώνουν δύο (2) ιατροί μικροβιολόγοι – βιοπαθολόγοι, πλήρως εξειδικευμένοι στον τομέα ευθύνης τους. Υπεύθυνος του εργαστηρίου ο βιοπαθολόγος Αθανάσιος Γεωργακόπουλος με ειδικότητα στα μικροβιολογικά.
Το προσωπικό φροντίζει για την διαχείριση των εξετάσεων και την ορθή και έμπειρη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
Τα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτει το Κέντρο αποτελούν την αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας στον τομέα της ιατρικής μικροβιολογίας. Τα μηχανήματα μεταξύ άλλων είναι ο βιοχημικός αναλυτής DIMENSION RXL (Siemens), ο ορμονολογικός αναλυτής Cobas E411 ( Hitachi Roche), ο αιματολογικός αναλυτής Coueter HMX (Beckman), ο ανοσολογικός αναλυτής Mini Vidas (Biomerieux).
Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001 ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του εξωτερικού.
Η εμπειρία, το εξαίρετο επιστημονικό προσωπικό και τα σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα αποτελούν εγγύηση ότι τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι εφάμιλλα ή καλύτερα των πλέον σύγχρονων ιατρικών ιδρυμάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Το κέντρο λειτουργεί 07:00-15:00 και οι απαντήσεις δίδονται αυθημερόν.