Η ΜΑΝΗ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟY ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2018 

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, παρουσία του ιδρυτή και προέδρου των World Travel Awards (WTA), κ. Graham Cooke και της υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, έλαβε χώρα η λαμπρή τελετή απονομής των Travel Awards Europe 2018 (Παγκόσμιων Βραβείων Τουρισμού για την Ευρώπη). Πλήθος ηγετικών εκπροσώπων και προσωπικοτήτων της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τουρισμού και ταξιδιών, ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, έλαβαν μέρος στην κορυφαία εκδήλωση του παγκόσμιου κύρους θεσμού WTA.

Οι βραβεύσεις αναφέρονταν στις Περιφέρειες στις οποίες εντάσσονταν γεωγραφικά οι διαγωνιζόμενες επί μέρους περιοχές. Στα δύο διεθνή βραβεία τουρισμού που απονεμήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το ένα οφείλεται στην πρόκριση της περιοχής της Μάνης, που επικράτησε μεταξύ των πέντε περιοχών που συμμετείχαν για την τελική επιλογή, ως ο πιο ενδιαφέρων -πολιτισμικά, ιστορικά και παραδοσιακά- προορισμός στην ενδοχώρα της Ελλάδας.

H αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνα Νικολάκου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρέλαβε τα βραβεία από τον κ. Graham Cooke και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hotel Brain, διοργανώτριας εταιρείας της ευρωπαϊκής απονομής στην Αθήνα, κ. Κωνσταντίνο Ζήκο.

Ο Οργανισμός World Travel Award ιδρύθηκε το 1993 για να αναγνωρίσει και  να τιμήσει την αριστεία σε όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα, η βράβευση του WTA αναγνωρίζεται διεθνώς ως η τελική σφραγίδα της ποιότητας, με τους νικητές να αποτελούν σημείο αναφοράς στην παγκόσμια βιομηχανία του τουρισμού.