ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ

Η Σωτηρία Κολοκοτρώνη απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδικότητα του Αντισεισμικού Τομέα από το 2014, λειτούργησε Τεχνικό Γραφείο στη Στούπα επί του επαρχιακού δρόμου Καρδαμύλης – Αρεόπολης. Παντρεμένη με τον Πέτρο Κισκήρα διαμένουν στη Λαγκάδα και έχουν επαγγελματική έδρα στη Στούπα. Πρόσφατα μεγάλωσε η οικογένειά τους με τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού (κορίτσι).

Η έκδοση οικοδομικών αδειών, κατασκευές και επιβλέψεις, νομιμοποιήσεις αιθαιρέτων, τοπογραφικά διαγράμματα, κτηματολογικές εργασίες και μεσιτείες ακινήτων είναι στα κύρια καθήκοντά της.

Επιλέξαμε, μας λέει η Σωτηρία μαζί με τον Πέτρο, να μείνουμε στον τόπο μας, κάνοντας την ανατροπή, που μέσα από το επάγγελμά μας καινοτομούμε, παράγουμε, οραματιζόμαστε, δημιουργούμε και υλοποιούμε με τις γνώσεις μας ποιοτικές υποδομές εναρμονισμένες με το φυσικό – πολιτιστικό περιβάλλον της περιοχής, σμίγοντας το καινούργιο με το παλιό χωρίς να χάνεται όμως τίποτα από την παραδοσιακή φυσιογνωμία του χώρου.

Και συνεχίζει: Στόχος μας είναι και προσπαθούμε μέσα από παρεμβάσεις μας να υπάρξει εφαρμογή μιας χωροταξικής οικιστικής ανάπτυξης βάζοντας τάξη με την αποφυγή παρανομιών και αυθαιρεσιών, που θα είναι δύσκολη η εκ  των υστέρων νομιμοποίησή τους.

Οι αναλαμβανόμενες υποθέσεις διεκπεραιώνονται έννομα, γρήγορα και οικονομικά