ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ & ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ

Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας συμπλήρωσε ήδη 40 και πλέον χρόνια ενεργού παρουσίας στον επαγγελματικό κλάδο των θερμοϋδραυλικών εργασιών. Ξεκίνησε από έφηβος και καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριοποίησής του έχει δώσει σαφή δείγματα επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

Εμπειροτέχνης στην αρχή, αλλά με παρακολούθηση σειράς σεμιναρίων και πρακτικών εφαρμογών, έλαβε ύστερα από εξετάσεις από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας και Ενέργειας της παλιάς Νομαρχίας, πτυχίο τεχνίτη υδραυλικού. Σήμερα είναι αρχιτεχνίτης. Έδρα του η Στούπα (Χωριδάκι Λεύκτρου). Σωληνώσεις ύδρευσης, υδραυλικές εγκαταστάσεις, συστήματα θέρμανσης, πιεστικές αντλίες, ηλιακοί θερμοσίφωνες και ότι άλλο έχει σχέση με θερμοϋδραυλικές εργασίες είναι στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Σήμερα οι εξελίξεις της τεχνολογίας παρέχουν πολλές δυνατότητες εγκαταστάσεων βελτιωμένων συστημάτων που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για άνετη και ασφαλή χρήση ανταποκρινόμενη στις καθημερινές χρηστικές ανάγκες του καταναλωτή.

Η πολύχρονη πείρα του Κυριάκου βασίζεται σ’ έναν τέλειο συνδυασμό εξελιγμένης τεχνολογίας και χρήσης υψηλής ποιότητας υλικών ώστε το αποτέλεσμα μέσα στα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν να είναι το επιθυμητό.

Επάξια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πελατείας του, αφού καλύπτει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες του.