ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΤΣΙΛΙΓΩΝΕΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΕΤΡΕΪΚΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε η λειτουργία, από το Σταύρο Τσιλιγωνέα, μιάς πρότυπης μονάδας Πλυντηρίων – Σιδερωτηρίων στο Νεοχώρι Δυτικής Μάνης. Το κτιριακό συγκρότημα είναι χτισμένο σε ιδιόκτητη έκταση, σε εδαφικό ύψωμα αγροτικής περιοχής μακριά από κατοικίες και τουριστικά καταλύματα, με σεβασμό στην παράδοση και το φυσικό περιβάλλον.

Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες με εξοπλισμό της τελευταίας τεχνολογίας και το προσωπικό έμπειρο και ενημερωμένο για το σωστό χειρισμό τους.

Στην επιχείρηση εργάζονται 28 άτομα, δίνοντας μια ανάσα στην απασχόληση, όλοι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Συνεργάζεται με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες Μεσσηνίας και Λακωνίας, συγκεντρώνει το ρουχισμό και τον επιστρέφει καθαρισμένο σε ειδικές νοικοκυρεμένες συσκευασίες.

Είναι μια επένδυση στην εξέλιξη και την πρωτοπορία με έμφαση στη συνέπεια και στην ποιότητα, κατά τις συναλλαγές της με τον κλάδο φιλοξενίας – εστίασης που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Η δύναμη της επιχείρησης πηγάζει πρωτίστως από τους 28 εργαζόμενους που την ανέδειξαν μεταξύ των πρώτων παρόμοιων επιχειρήσεων που λειτουργούν στον ελλαδικό χώρο. Πηγή της δύναμης της εταιρείας είναι το συλλογικό πνεύμα που ενώνει τους εργαζόμενους, που λειτουργούν ομαδικά για κοινό σκοπό, όπου το κάθε μέλος έχει τη δική του συμβολή στην εξέλιξή του.

Η επιχείρηση είναι πάντα φιλική και φιλόξενη έτοιμη να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην πελατεία της.

Αντώνης Ρουμανέας