ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΦΩΝ Κ. ΚΑΡΓΑΚΟΥ Ο.Ε. στο Σταυροπήγιο Δυτικής Μάνης

Κάποιες επιχειρήσεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Η, για πολλές δεκαετίες λειτουργία τους, αποτελεί παράγοντα ισχυρής αξιολόγησης. Μια τέτοια επιχείρηση είναι το ξυλουργικό εργοστάσιο των αδελφών Βαγγέλη, Σταύρου και Παναγιώτη Καργάκου. Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον πατέρα τους, τον Κωνσταντίνο Καργάκο και συνεχίστηκε από τα παιδιά του, τα οποία την ανέπτυξαν περαιτέρω και την κατέταξαν σε υψηλή βαθμίδα.

Η δύναμη της εταιρείας πηγάζει από τους ανθρώπους της. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα που τους διακρίνει, με παράλληλο σεβασμό στους πελάτες τους, με την εξελιγμένη τεχνολογία που εφαρμόζουν, αποτελούν την κινητήρια δύναμη για το καλύτερο αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έμπρακτα τη ζωή των αγοραστών, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

«Γερμανικά κουφώματα ανακλινόμενα, ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίων παντός τύπου, ξύλινες σκάλες, πατώματα, ταβάνια και οτιδήποτε άλλο που παράγεται από το ξύλο, σε κλασσική ή μοντέρνα γραμμή».

Το συλλογικό πνεύμα αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εταιρείας. Όλοι δουλεύουν ομαδικά για ένα κοινό σκοπό, όπου το κάθε μέλος της έχει τη δική του συμβολή βοηθώντας στην εξέλιξή της.

Η υψηλή ποιότητα, η προσεκτική επεξεργασία και ο σχεδιασμός, συνδυασμένα με τη φερεγγυότητα αποτελούν παράγοντες εμπιστοσύνης, για την επιλογή της εταιρείας Καργάκου.

Αντώνης Ρουμανέας