MESSINIAN BAY HOTEL ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ Α.Ξ.Τ.Ε. στον Αλμυρό Βέργας

Το ξενοδοχείο «Messinian Bay» βρίσκεται στη μαγευτικότερη πλευρά του Μεσσηνιακού κόλπου δίπλα στην Καλαμάτα, σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Ξεκίνησε τη λειτουργία του υπό τη νέα διεύθυνση την άνοιξη του 1994. Ένας απίθανος συνδυασμός βουνού και θάλασσας με απέραντη θέα προς την Καλαμάτα και το Μεσσηνιακό κόλπο περιβάλλει το συγκρότημα που είναι κτισμένο πάνω σ’ ένα καταπράσινο χώρο και δίπλα του να απλώνεται μια αστραφτερή, καταγάλανη, καθαρή θάλασσα.

Το ξενοδοχείο είναι ένα συγκρότημα σύγχρονο και μοντέρνο με όλες τις προϋποθέσεις για μαγευτικές και αξέχαστες διακοπές συνεχούς λειτουργίας όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άψογο service, διακριτική φροντίδα και φιλικό περιβάλλον.

Στα 75 άνετα, όμορφα διακοσμημένα, κλιματιζόμενα δωμάτια και σουίτες, υπάρχει τηλεόραση, mini bar, μπάνιο και βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Προσφέρονται πρωινό και γεύματα (μεσημεριανό και βραδινό) σε κλασικές και μεσσηνιακές γεύσεις.

Το ξενοδοχείο  διαθέτει πισίνα, swimming pool bar ενώ οι τεράστιες αίθουσες προσφέρονται και για κοινωνικές εκδηλώσεις, bar δίπλα στη θάλασσα και ζωντανή μουσική για απολαυστικές καλοκαιρινές βραδιές.

Λόγω της γειτνίασης με την Καλαμάτα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα για εξορμήσεις και περιπάτους μέσα στην πόλη και να νοιώσουν κατά τις βραδινές ώρες ξενοιασιά και ξεκούραση στα γραφικά ταβερνάκια με τους τοπικούς παραδοσιακούς μεζέδες και τα φρεσκότατα θαλασσινά. Για όσους αγαπούν τις περιηγήσεις υπάρχουν ακόμα πανέμορφα χωριά και πόλεις όπως η περιοχή της Μάνης με τα πανέμορφα σπήλαια του Διρού, η Πύλος, η Μεθώνη, η Κορώνη, η Μονεμβασιά με τα μεσαιωνικά κάστρα, η Σπάρτη και ο Μυστράς με ιστορικό και γενικότερο ενδιαφέρον.

Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι εύκολη χωρίς να χρειάζεται να διασχίσει ο πελάτης τον επαρχιακό δρόμο ενώ ο μεγάλος χώρος στάθμευσης διευκολύνει όσους ταξιδεύουν με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.

Αντώνης Ρουμανέας