RIVIERA ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΤΑΒΕΡΝΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ – ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ ΛΙΘΟΣΠΙΤΑ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ ΛΕΥΚΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΑΣ ΤΣΟΥΛΕΑ

Στο κέντρο του παραλιακού δρόμου της Στούπας βρίσκεται το εστιατόριο – ταβέρνα και τα πέντε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Ευάγγελου και της Κων/νας Τσουλέα. Πρόκειται για ένα οικογενειακό εστιατόριο πολύ δοκιμασμένο σ’ ένα περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Η κουζίνα είναι σπιτική. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά φαγητά, εξαιρετικής νοστιμιάς καθώς και φαγητά της ώρας στην ψησταριά. Ποικιλία από πίτσες εξαιρετικών γεύσεων. Τα υλικά είναι πολύ προσεγμένα ποιοτικά με τις πρώτες ύλες να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή, όπως τα τυριά, το μανιάτικο ελαιόλαδο (αφού οι ιδιοκτήτες είναι και παραγωγοί μεγάλων ποσοτήτων), κρέατα από τοπικούς κτηνοτρόφους και αγνά οπωροκηπευτικά. Το προσωπικό ευγενικό, πρόθυμο και διακριτικό στις επιθυμίες του πελάτη. Η φετινή πελατεία είναι βασικά Έλληνες, αφού η πανδημία του κορονοϊού περιόρισε τον εξωτερικό τουρισμό. Όλα είναι προσεγμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια. Η κάβα πολυποίκιλη και οι τιμές εξαιρετικές.

Το εσωτερικό του εστιατορίου εντυπωσιακό. Η μεγάλη αίθουσα διακρίνεται για την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητά της. Χώρος γλυκύτατος, πουθενά δεν διαπιστώνει ο επισκέπτης τάσεις υπερβολής ή εξεζητημένης πολυτέλειας με πρόθεση εντυπωσιασμού.

Δίπλα στην ταβέρνα βρίσκονται πέντε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με χώρους φιλοτεχνημένους ως την τελευταία λεπτομέρεια με μεράκι και νοσταλγία αποπνέοντας άρωμα από χθες αλλά και προσαρμοσμένα στη σύγχρονη τεχνολογία με δορυφορική τηλεόραση, internet, κλιματισμό, ατομική κουζίνα κ.λπ.

Ενάμιση χιλιόμετρο από τη Στούπα επί του δρόμου που οδηγεί στο Νιοχώρι, βρίσκονται τα πέντε λιθόσπιτα που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη με την πανοραμική θέα τους. Έχουν κατασκευαστεί από πέτρα, με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, με λιτή πολυτέλεια που αναδεικνύεται στην κάθε λεπτομέρεια, ώστε να προσκαλεί τον φιλοξενούμενο να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία διαμονής. Διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους, ατομική κουζίνα, internet, κ.λπ.

Η επιχείρηση RIVIERA είναι μια οικογενειακή μονάδα που σέβεται τον πελάτη που την προτιμά, ώστε να συντηρεί για πολύ χρόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις του.

Αντώνης Ρουμανέας