χειροποίητες δημιουργίες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΒΡΑΜΗ στην Αρεόπολη

Τον Απρίλιο του 2019 «έτσι ξαφνικά», στην επιβλητική Αρεόπολη Λακωνίας και σε ένα παλιό πέτρινο αρχοντικό ακίνητο, δημιουργήθηκε ένας χώρος με παλαιά αντικείμενα (παλαιοπωλείο), ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα από Έλληνες σχεδιαστές, που φιλοξενούνται ήδη σε επιλεγμένους χώρους (Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης κ.λπ.), καθώς και σύγχρονα ιδιαίτερα χειροποίητα αντικείμενα.

Τα προϊόντα του απευθύνονται σε ανθρώπους μικρούς και μεγάλους, με οικολογική συνείδηση, ανοιχτό πνεύμα, φαντασία, αισθητική, οι οποίοι αγαπούν συνάμα τη λαϊκή παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Στηριζόμενοι στο τρίπτυχο ευγένεια, ποιότητα και προσιτές τιμές, το «Έτσι Ξαφνικά» περιμένει να σας καλωσορίσει είτε από κοντά είτε μέσω της εύχρηστης ιστοσελίδας του (etsiksafnika.gr) και να γνωρίσετε τις δημιουργίες του.

Εκπλήσσει η δεξιοτεχνία και η ευρηματικότητα των έργων που κατασκευάζονται με απαράμιλλη μαεστρία σε αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και φέρουν την ανθρώπινη σφραγίδα και τη μοναδικότητα του χειροποίητου προϊόντος που με έμπνευση και φαντασία αξιοποιείται η δημιουργική ικανότητα του κατασκευαστή.

Από το κατάστημα ακολουθείται η φιλοσοφία «ποιότητα – εξυπηρέτηση – καινοτομία».

Το κατάστημα λειτουργεί από το Πάσχα μέχρι τον Οκτώβριο.

Αντώνης Ρουμανέας