ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ –Μηνιαία εφημερίδα με μανιάτικα θέματα

Η εφημερίδα μας: ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ –Μηνιαία εφημερίδα με μανιάτικα θέματα, πρωτοκυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1999 και από τότε κυκλοφορεί ανελλιπώς κάθε μήνα (Εκδότης ο ταμίας του Σωματείου ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Αντώνης Ρουμανέας και Διευθυντής ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Μαραμπέας). Είναι κυρίως συνδρομητική – αποστέλλεται στους συνδρομητές μέσω των ΕΛΤΑ στη Μάνη, στην Καλαμάτα, στην υπόλοιπη Λακωνία, στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα, με ετήσια συνδρομή στο εσωτερικό για ιδιώτες 15 Ευρώ και για νομικά πρόσωπα 35 Ευρώ και στο εξωτερικό 40 Ευρώ.      

Διατίθεται επίσης και στα εξής σημεία πώλησης:

A) KAΛAMATA: Πρακτορείο Eφημερίδων Παπαχρήστου, πλατεία 23ης Mαρτίου,

B) KAPΔAMYΛH: Πρακτορείο εφημερίδων ΓP. ΓPHΓOPIAΔH (επί της επαρχιακής οδού).

Γ) ΣTOYΠA και AΓIOΣ NIKOΛAOΣ: Σούπερ Mάρκετ KATEPINA (επί της παραλιακής οδού).

Δ) ΚΑΜΠΟΣ: Πρακτορείο εφημερίδων ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑ (επί της επαρχιακής οδού),

Ε) NIOXΩPI: Σούπερ-Mάρκετ Eυ. & Kων. Tσουλέα,

ΣΤ) ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Κατάστημα “ΜΟΝΕΥ ΜΑΝΗ” Χαρούλας Γεννηματά,

Ζ) ΑΡΕΟΠΟΛΗ: Βιβλιοπωλείο “Αδούλωτη Μάνη” Γεωργίου Δημακόγιαννη.

Τιμή πώλησης 1 Ευρώ το φύλλο.

Παλαιότερα φύλλα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους, από υπάρχοντα αποθέματα, στην ίδια τιμή.  Επικοινωνία στα τηλέφωνα: 27210 – 77594- 6973731473, στα φαξ: 27210 -64048, 27210- 74345, E mail: info@maniatiki.gr, nmarab@otenet.gr.

Στα πεδία που έχουν δημιουργηθεί κάτω από τον τίτλο Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ έχουν καταχωρηθεί αξιοσημείωτα στοιχεία από το τρέχον φύλλο, αλλά και πολύ περισσότερα στοιχεία από τα  και από όσα φύλλα  έχουν κυκλοφορήσει από την έκδοσή της (4ος 1999) μέχρι σήμερα.