ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε. ΚΟΥΚΕΑ ΣΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ

Πριν τριάντα δύο χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία της η, μοναδική σ’ ολόκληρη τη Μάνη), βιοτεχνία κατασκευής στρωμάτων του Γιώργου Κουκέα. Βρίσκεται λίγα μέτρα μετά την είσοδο του χωριού κοντά στο παλιό κοινοτικό κατάστημα. Η θητεία του κοντά σε έμπειρο και δεξιοτέχνη τεχνίτη τον κατέστησε άριστο κατασκευαστή σ` αυτά τα είδη.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι βαμβάκι και φυτικές ίνες (γιούτα και κοκοφοίνικας) και με τον ειδικό, σύγχρονο, τεχνολογικό εξοπλισμό γίνεται η συναρμολόγηση των υλικών, ώστε το παραγόμενο αποτέλεσμα να είναι άριστα μορφοποιημένο. Είναι μια επένδυση που εξελίσσεται στο χρόνο και πρωτοπορεί χάρις στην ευσυνείδητη εργασία του ιδιοκτήτη.

Πηγή και δύναμη της επιχείρησης αποτελεί η επαγγελματική συνέπεια.

Τα στρώματα διατίθενται σε καταστήματα πώλησης, ξενοδοχεία αλλά και άμεσα σε ιδιώτες. Μπορούν να γίνουν και ειδικές παραγγελίες. Η επιχείρηση είναι πάντα φιλική και φιλόξενη, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην πελατεία της.

Η πολύχρονη πείρα του Γιώργου, ο τέλειος συνδυασμός εξελιγμένης τεχνολογίας και χρήσης υψηλής ποιότητας υλικών, παράγουν άριστα αποτελέσματα που εκτιμώνται με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παράλληλα ο συμπατριώτης μας διαθέτει στον οικισμό Άμμος της δημοτικής ενότητας Θουρίας, ιδιόκτητο οινοποιείο. Διαθέτει επίσης 60 στρέμματα αμπέλι και η όλη διαδικασία εμφιάλωσης του κρασιού γίνεται από τον ίδιο σε ειδικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Αντώνης Ρουμανέας