ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ κ.λπ.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ

στον Κάμπο Αβίας

Υπό νέα διεύθυνση ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν μερικούς μήνες το πρατήριο υγρών καυσίμων του Νικολάου Πανούση στον Κάμπο Αβίας. Αν και δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο συγγενικό δεσμό με τη Μάνη (κατάγεται από την Αρχαία Μεσσήνη), η αγάπη του για την περιοχή τον έφερε σ΄ αυτό το μέρος. Πέραν από το πρατήριο του Κάμπου λειτουργεί ακόμη άλλα δύο πρατήρια, ένα στο 24ο χιλιόμετρο Καλαμάτας – Αθηνών και δεύτερο στη Βελίκα Μεσσήνης.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στην Τραπεζική Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών, ασχολείται με μεγάλη επιτυχία στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Εκτός από τα καύσιμα το πρατήριο προσφέρει γενικά λιπαντικά, πετρέλαιο θέρμανσης, αξεσουάρ, εκτελεί ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση, αλλαγή λαδιών, ελαστικών, πλύσιμο κ.λπ. Παράλληλα λειτουργεί και καντίνα για φαγητό, καφέ, παγωτό, γλυκά, αναψυκτικά κ.λπ.

Με αποδεδειγμένη επαγγελματική συνέπεια και εμπειρία και με την απαραίτητη υποδομή και τεχνολογικό εξοπλισμό είναι σε θέση να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία.

Σε συζήτηση που είχαμε μαζί του μας είπε: «Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη γιατί δεν τον κοροϊδεύουμε. Εκτιμούμε την προτίμησή του στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε και αυτό μας ενισχύει και μας δίνει νέα δύναμη για καινούργιες παροχές. Σεβόμαστε την πελατεία μας και δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες της, ούτε θα τους απογοητεύσουμε, γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο».

Αντώνης Ρουμανέας