ΝΥΦΙΚΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ – ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΑ ΛΙΤΣΑ ΠΛΑΓΙΑΝΟΥ

Η Λίτσα Πλαγιανού είναι ένας εμπνευσμένος άνθρωπος, κατασκευαστής, αλλά πάνω απ’ όλα, καλλιτέχνης που αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει είδη που χρησιμοποιούνται σ’ ευχάριστες στιγμές της ζωής μας (γάμους – βαφτίσια).

Σχέδια ξεχωριστά, ιδιαίτερα, μοναδικά, το καθένα με το δικό του στυλ, σύμφωνα με τις επιλογές και τις προτιμήσεις του πελάτη. Είκοσι χρόνια εμπειρίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 2000 στην Καλαμάτα και σήμερα έχει μεταφέρει το εργαστήριό της και την έκθεση σε παρακείμενο χώρο στη Βέργα, σ’ ένα όμορφο και νοικοκυρεμένο περιβάλλον. Νυφικά – βαπτιστικά, προσκλητήρια – μπομπονιέρας. Όλα πρωτότυπα και εκλεκτά.

Είναι αυτοδίδακτη, θητεύσασα σε καταξιωμένες δημιουργούς νυφικών και λοιπών ειδών. Την εμπειρία της αυτή και τις γνώσεις που απέκτησε τις χρησιμοποίησε αποτελεσματικά, ώστε σήμερα  να θεωρείται μοναδική στο είδος της. Παράλληλα διοργανώνει επιδείξεις μόδας νυφικών, με την τελευταία  που έγινε το 2012, τα έσοδα της οποίας χρησιμοποιήθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στο Σύλλογο «Ξαναρχίζω» που αφορά γυναίκες με καρκίνο.

Η μακρόχρονη εμπειρία της στο επάγγελμα είναι η καλύτερη εγγύηση για  να την εμπιστευθεί κανείς.

Αντώνης Ρουμανέας