Kamari Apartments Επιπλωμένα Διαμερίσματα στη Βέργα Αδελφών Σπύρου Γυφτέα

Ανηφορίζοντας προς τη Βέργα, λίγα μέτρα από τη διασταύρωση με τον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας – Αρεόπολης, συναντάμε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων των αδελφών Γυφτέα.

Δεκαεπτά πλήρως επιπλωμένα δωμάτια σε περίοπτη θέση με απαράμιλλη θέα σ’ όλο τον κάμπο, στο απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου και στις μακρινές οροσειρές του Ταϋγέτου. Η ήσυχη περιοχή εγγυάται ήρεμη διαμονή. Δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να αποδράσει από την καθημερινότητα, να ζήσει αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον του χωριού, αλλά και σε όσους το επιθυμούν, η άμεση γειτνίαση με την πόλη της Καλαμάτας προσφέρεται για τα ψώνια τους από τα τοπικά καταστήματα ή για «αποδράσεις» σε κοντινούς ιστορικούς ή αρχαιολογικούς χώρους.

Ο τόπος είναι προνομιούχος για διακοπές σε βουνό και θάλασσα όλες τις εποχές του χρόνου. Έχει κανείς την αίσθηση ότι ζει σ’ ένα  πολυτελές εξοχικό, διακοσμημένο και εξοπλισμένο με γούστο και μεράκι.

Μεγάλα  μπαλκόνια, άμεση πρόσβαση στον κήπο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ψυγείο, κουζινάκι κ.λπ.) αποτελούν εγγύηση για πολυήμερη διαμονή. Ο χώρος είναι οικείος, ζεστός σαν το πιο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού μας. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, σύνδεση με internet, κλιματισμό και τηλέφωνο, ενώ υπάρχει επαρκής χώρος για στάθμευση των αυτοκινήτων των πελατών.

Τα «Kamari Apartments» είναι μια τουριστική μονάδα αντάξια του μοναδικού φυσικού κάλλους της περιοχής, που σέβεται τον επισκέπτη της και συντηρεί για πολύ χρόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις του.

Αντώνης Ρουμανέας