ΚΑΦΕ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΟΕΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΑΒΙΑΣ

Ο Σταύρος Νοέας με καταγωγή από τη Σαϊδόνα, μετά τη λειτουργία ζαχαροπλαστείου στην Καρδαμύλη, ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες ένα νέο κατάστημα «κόσμημα» καφέ – ζαχαροπλαστείο στην κεντρική πλατεία του Κάμπου Αβίας.

Με μεγάλη εμπειρία στη ζαχαροπλαστική δημιούργησε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας με 100% φυσικές πρώτες ύλες. Όλα τα προϊόντα βασίζονται σε παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Πρόκειται για ένα «πάντρεμα» των παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της Μάνης με νέες γευστικές προτάσεις και ιδέες.

Τα γλυκά όλα χειροποίητα και παρασκευασμένα στο σύγχρονο εργαστήριο διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα καθώς και γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δίπλες, γαλακτομπούρικα, κουραμπιέδες, μεγάλη ποικιλία παγωτών, τούρτες, τσουρέκια, μπισκότα και άλλες πολλές γλυκές κατασκευές καμωμένες με μανιάτικο ελαιόλαδο και λιωμένο πρόβειο βούτυρο για ένα μοναδικό τραπέζι ευχών, για γάμο, βάπτιση, παιδικό πάρτυ και για άλλες κοσμικές ή εταιρικές συναντήσεις.

Παράλληλα με το ζαχαροπλαστείο λειτουργεί και παραδοσιακό καφενείο σε χώρους εντός του καταστήματος και στον περίβολο της πλατείας.

Θετικό σημείο του καιρού μας, ότι παρά την υφιστάμενη οικονομική κρίση, δημιουργούνται και επεκτείνονται νέες επιχειρήσεις διασφαλίζοντας εργασία σε νέους ανθρώπους που παραμένουν στον τόπο καταγωγής τους.

Αντώνης Ρουμανέας