ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ «Ο ΦΟΥΡΝΟΣ» ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑ στην Αρεόπολη

Στον κεντρικό δρόμο της Αρεόπολης δίπλα στο βιβλιοπωλείο της «Αδούλωτης Μάνης», λειτουργεί το αρτοποιείο της Σταυρούλας Νικολαρέα. Πρόκειται για αυτοδημιούργητη οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1995, και με την πάροδο του χρόνου έφτασε στη σημερινή της εξέλιξη. Γεύσεις ξεχωριστές και διαφορετικές. Παξιμάδια, βουτήματα, τσουρέκια, κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ζυμωμένα με μαεστρία και εμπειρία, άλλα μαλακά και άλλα τραγανά, συμπλήρωμα για τον καφέ και το τσάι, όλα φτιαγμένα με φροντίδα και έμπνευση.

Ο φούρνος μοσχομυρίζει από απόσταση προσελκύοντας τον πελάτη από τις λιχουδιές που ψήνονται, τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κέικ, μανιάτικα λαλάγγια και πολλά άλλα προϊόντα που εμπλουτίζονται με φαντασία και τέχνη.

Ατμόσφαιρα γειτονιάς αποπνέει αυτός ο χώρος, όπου οι πελάτες προσέρχονται για το σπιτικό ψωμί της ημέρας σε όλες τις μορφές του (λευκό, μαύρο, σύμμεικτο κ.λπ.) που εκτός από γεύση, διαθέτει ωραία εμφάνιση και χρώμα αλλά και για τα ωραία γλυκά.

Όλα αυτά στηρίζονται στα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται συνδυασμένα με τις παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές και ψήνονται με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Αλεύρι από αγνά  δημητριακά, από μαλακό και σκληρό σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη, ζυμωμένα με εξαιρετικό μανιάτικο ελαιόλαδο, ολοκληρώνουν την ιδιαίτερη γεύση τους.

Στόχος της επιχείρησης είναι να αναδείξει και να τονίσει αξίες, όπως η παράδοση, η ποιότητα, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στον πελάτη.

Αντώνης Ρουμανέας