ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Βούλας Μποτσέα στην Καρδαμύλη

Στην Καρδαμύλη σε μια ήσυχη γειτονιά δίπλα σε άλλα καταστήματα διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων βρίσκεται το κομμωτήριο της Βούλας. Διπλωματούχος της κομμωτικής τέχνης των εκπαιδευτηρίων Αμάραντου, εγκαταστάθηκε στην Καρδαμύλη πριν από εννέα χρόνια. Αναλαμβάνει κουρέματα παιδιών, ανδρών, γυναικών, χτενίσματα, βαψίματα, κ.λπ. Παράλληλα ασχολείται με την γυναικεία ομορφιά και γενικότερα με τη γυναικεία εμφάνιση, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με προσωπική προσέγγιση σε κάθε πελάτη χωρίς διακρίσεις, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού. Τα είδη που χρησιμοποιεί στην εργασία της είναι των καλύτερων εταιριών της παγκόσμιας αγοράς με άριστη σχέση κόστους – ποιότητας, προϊόντα που διασφαλίζουν επιτυχημένο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Αισθάνεται ικανοποιημένη από την εργασία της γιατί σέβεται τον πελάτη, ο οποίος της ανταποδίδει την προτίμησή του, φεύγοντας ευχαριστημένος, προσερχόμενος ξανά και ξανά, αλλά και συστήνοντας την ποιότητα της εργασίας της στο ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Πιστεύει ότι η σχέση της με το κοινό που την επισκέπτεται δεν είναι σχέση μιας χρήσης αλλά διαρκής, δίνοντάς του μια ξεχωριστή αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας, γιατί εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι μέσα από τη δίψα για κέρδος να μην χαθεί η ανθρωπιά και η ευγένεια.

Κινείται περισσότερο με τον ντόπιο πληθυσμό. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζεται μια κατακόρυφη αύξηση πελατών από τους παραθεριστές (Έλληνες και ξένους) που έρχονται για διακοπές στην περιοχή, αφού η Καρδαμύλη είναι ευρύτερα γνωστή τόσο για τις φυσικές της ομορφιές αλλά και για τα πολιτιστικά της μνημεία. Οι ποιοτικές υπηρεσίες είναι η καλύτερη διαφήμιση για το κατάστημα, που ο κόσμος το εκτιμά και του το ανταποδίδει με την παρουσία του.

Αντώνης Ρουμανέας