ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ

ΠΟΥΛΑΚΟΥ ΔΗΜ. ΙΩΑΝΝΗ

Στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης

Σ’ ένα ιδιόκτητο χώρο 500 και πλέον τετραγωνικών μέτρων στεγάζεται το κατάστημα με δομικά και λοιπά υλικά του Γιάννη Πουλάκου, εφάμιλλο παρόμοιων καταστημάτων μεγάλων πόλεων.

Σιδηρικά, χρώματα, βερνίκια, υδραυλικά, είδη υγιεινής, ξυλεία, μονωτικά, είδη περίφραξης, συρματοπλέγματα, είδη αλιείας και κάθε είδους ναυτιλιακών αντικειμένων. Αλυσοπρίονα, αναδευτήρες, πιστόλια βαφής, ηλεκτρογεννήτριες, ηλεκτροσυγκολλήσεις, δράπανα, σκαπτικά κατεδαφίσεων, τριβεία, αντλίες νερού, πιεστικά, ηλεκτρικές σκούπες στερεών και υγρών, μηχανήματα αγρού, είδη προστασίας (φόρμες, γιλέκα, μπουφάν, μπότες, μποτάκια) και άλλα πολλά είδη που δεν χρειάζεται να μεταβεί ο ενδιαφερόμενος για την προμήθειά τους σε παρόμοια καταστήματα, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Είναι μια επένδυση στην εξέλιξη και την πρωτοπορία με έμφαση στη συνέπεια και στην ποιότητα.

Η επιχείρηση σταθερά προσανατολισμένη στην αξία της πρωτοπορίας και της εξέλιξης καλύπτει με την ίδια διορατικότητα και αξιοπιστία τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.

Στο κατάστημα θα ενημερωθεί ο πελάτης άψογα και με χαμόγελο, θα εξυπηρετηθεί γρήγορα και στο τέλος θα χρεωθεί τις σωστές τιμές για την ποιότητα των ειδών που επιλέγει. Πρόκειται για μια επιχείρηση πλήρως ανακαινισμένη και εφοδιασμένη με νέα προϊόντα, σεβόμενη τον πελάτη, παρέχοντας εξυπηρέτηση και ενημέρωση με φιλική και ανθρώπινη συμπεριφορά.

Δίπλα στο κατάστημα λειτουργεί κλειστός χώρος για ασφαλή φύλαξη σκαφών και λοιπών αντικειμένων.

Αντώνης Ρουμανέας