ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

…  στη Στούπα δυτικής Μάνης

Πριν από δύο δεκαετίες ξεκίνησε τη λειτουργία του το φαρμακείο Σακελλαροπούλου στη Στούπα με συνεχώς αυξανόμενη πελατεία όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό οφείλεται στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο, την επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία, την επιλογή με αυστηρά κριτήρια του προσωπικού στελέχωσης, αλλά και το προσωπικό ήθος της ιδιοκτήτριας. Συμβάλλει, βέβαια, σημαντικά και ο άριστος υλικοτεχνικός εξοπλισμός καθώς και το υψηλό επίπεδο φροντίδας των ασθενών σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας με πληθώρα παροχής υπηρεσιών που συνέχεια αναβαθμίζονται.

Το φαρμακείο βρίσκεται επί του Επαρχιακού δρόμου Καρδαμύλης – Αρεόπολης μεταξύ των δύο εισόδων της Στούπας και στεγάζεται σε οίκημα χτισμένο με παραδοσιακά υλικά, με άνετο χώρο στάθμευσης των πελατών για να μη παρεμποδίζεται η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων.

Με έμπρακτες περιβαλλοντικές πρακτικές, με ουσιαστική συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες και σεβασμό στους ανθρώπους τους, αποτελεί ένα υπεύθυνο φορέα που συνέβαλε στην αναδιαμόρφωση του χώρου της υγείας στην ευρύτερη περιοχή.

Αντώνης Ρουμανέας