ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

… στον Κάμπο Αβίας

Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του κάμπου, επί του επαρχιακού δρόμου Καλαμάτας – Καρδαμύλης. Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγους μήνες και έχει αποκτήσει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία τροφοδοτώντας την ευρύτερη περιοχή αλλά και διερχόμενους με φρέσκα και εκλεκτά κρεατικά. Οι εγκαταστάσεις του, που είναι σύγχρονες και σε ένα νοικοκυρεμένο χώρο, εγγυώνται την καλή συντήρηση και υγιεινή προφύλαξη των υλικών.

Τα κρέατα που διαθέτει το κατάστημα προέρχονται κυρίως από ντόπια ζώα ελεύθερης βοσκής, ενώ ένα μέρος τους προμηθεύεται από κτηνοτρόφους του ευρύτερου μανιάτικου και μεσσηνιακού χώρου Διαθέτει επίσης σύγκλινα και λουκάνικα παρασκευασμένα σύμφωνα με παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές που γίνονται ανάρπαστα από τους πελάτες του.

Ο Δημήτρης είναι γνώστης του επαγγέλματος αφού έχει προϋπηρεσία σε επιχειρήσεις αντίστοιχου αντικειμένου, αλλά και με νέες γνώσεις που απέκτησε σε επιμορφωτικά σεμινάρια που συμμετείχε, οργανωμένα από το Σύλλογο Επαγγελματιών και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Νομού.

Χωρίς επιφύλαξη, τα κρέατα και τα παρασκευάσματά τους είναι άριστης ποιότητας και γι` αυτό περιζήτητα και πέραν των τοπικών ορίων.

Αντώνης Ρουμανέας