MANITENNIS RENT A COURT AND LESSONS Νικολάου Μακρυαλέα στη Στούπα

Μια πρωτότυπη, για τα τοπικά δεδομένα, αποτελεί η επιχείρηση του Νίκου Μακρυαλέα που δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες στη Στούπα. Μια μικρή παράκαμψη (100 περίπου μέτρων) από τον επαρχιακό δρόμο Καρδαμύλης – Αρεόπολης οδηγεί στο ManniTennis.

Ο Νίκος γεννημένος στη Γερμανία από Έλληνες γονείς αφού τελείωσε τις σπουδές του αποφάσισε να εγκατασταθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πύργο Δυτικής Μάνης, κάνοντας ένα όνειρο πραγματικότητα με σκοπό και φιλοσοφία να φέρει κοντά όλους εκείνους που βλέπουν το Tennis ως ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Μετά από δύο χρόνια σπουδών στο BERLINER TENNIS VERBAND εξειδικεύτηκε ως προπονητής. Διδάσκει θεωρία αλλά και πρακτική εξάσκηση σ’ όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν μ’ αυτό το άθλημα. Η Στούπα είναι ένα τουριστικό μέρος με μεγάλο αριθμό Ευρωπαίων (Γερμανών, Άγγλων, Γάλλων, Ιταλών, Σκανδιναβών κ.λπ.) που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή αλλά και επισκεπτών που αρέσκονται σ’ αυτό το είδος αθλήματος. Σημαντική είναι επίσης και η συμμετοχή και των ντόπιων κατοίκων κατά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Η αποδοχή είναι μεγάλη αν και ο χρόνος λειτουργίας της επιχείρησης είναι μικρός.

Ο χώρος είναι ιδιόκτητος με σύγχρονες υποδομές (λουτρά, αποδυτήρια κ.λπ.), ενώ παράλληλα φωτίζεται με άπλετο φως, διευκολύνοντας τις βραδινές προπονήσεις. Οι ώρες λειτουργίας είναι 08:00 – 14:00 και 17:00 – 00:00.

Διατίθεται με ενοικίαση όλος ο αναγκαίος εξοπλισμός, μπάλες, ρακέτες κ.λπ. στον απέραντο χώρο άθλησης τον επενδυμένο με χλοοτάπητα.

Ο Νίκος διακατέχεται από πάθος για την ποιότητα των υπηρεσιών, που προσφέρει, χάρις στην άρτια οργάνωση, παρέχοντας ασφάλεια και φροντίδα, δημιουργώντας ευχαριστημένους πελάτες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.

Αντώνης Ρουμανέας