ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Ιωάννη Δημ. Πουλάκου στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης

Η αίσθηση που έχεις όταν μπαίνεις για πρώτη φορά στο κατάστημα του Γιάννη Πουλάκου είναι ότι υπάρχει εκεί από χρόνια. Και υπάρχει από χρόνια. Πρωτολειτούργησε από τον πατέρα Γιάννη, μεταβιβάστηκε στο γιο του Δημήτρη και σήμερα λειτουργεί από το γιο του Δημήτρη, Γιάννη.

Είναι ένα κατάστημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καταστήματα των μεγάλων πόλεων. Σιδηρικά, χρώματα, βερνίκια, υδραυλικά, είδη υγιεινής, ξυλεία, μονωτικά, είδη περίφραξης, συρματοπλέγματα, είδη αλιείας, καθώς και κάθε είδος ναυτιλιακών αντικειμένων.

Παράλληλα λειτουργεί κλειστός χώρος για ασφαλή φύλαξη σκαφών και λοιπών αντικειμένων. Όποια και να είναι η ανάγκη του πελάτη θα του προταθούν τα κατάλληλα είδη για να καλύψουν οικιακές ή επαγγελματικές ελλείψεις με την προμήθεια των απαιτουμένων υλικών.

Σε παραπλήσιο χώρο λειτουργεί το σύγχρονο ελαιουργικό εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών.

Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον ιδιοκτήτη την πρωτοπορία του, που μέσα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς καινοτομεί, παράγει, οραματίζεται, δημιουργεί και υλοποιεί κατακτώντας νέους στόχους, που αναγνωρίζονται από την πελατεία του, δίνοντας την προτίμηση της στις αγορές που κάνει και εξασφαλίζοντας έτσι ποιότητα και οικονομία.  (φωτο 1 και 2).

Αντώνης Ρουμανέας