ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΦΩΝ Β. ΣΟΥΡΕΑ

Η αρτοποιία- ζαχαροπλαστική ΣΟΥΡΕΑ εδώ και 102 χρόνια (από το 1918) μοιράζεται τα προϊόντα που παράγει μαζί μας, προσφέροντας ποικιλίες που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα της> Ψωμί και αρτοσκευάσματα, διάφορα βουτήματα, λαλάγγια με μανιάτικη συνταγή, κουλούρια προζυμιού, σιροπιαστά γλυκά, δίπλες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, καφέδες και οτιδήποτε ζητήσει ο πελάτης από αυτά που σχετίζονται με αυτή  την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η επιχείρηση διαφυλάσσει με αγάπη την παράδοση του τόπου μας επιλέγοντας τα καλύτερα και αγνότερα υλικά, χαρίζοντας εύγευστα και υγιεινά προϊόντα φτιαγμένα με γνώση και τέχνη που εξασφαλίζουν επιτυχία και μοναδική γεύση. Έτσι, ότι φτιάχνεται είναι τόσο νόστιμο και τόσο σπιτίσιο που γίνεται ανάρπαστο.

Η επιχείρηση διαθέτει τρία καταστήματα, δύο στην Καλαμάτα με το εργαστήριο και ένα στη Βέργα, πάνω στο Επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας – Αρεόπολης.

Κάποιες απολαύσεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Εδώ και πολλές δεκαετίες η επιχείρηση ΣΟΥΡΕΑ προσφέρει είδη που δύσκολα μπορούν να τα ανταγωνιστούν. Η μοναδική γεύση που προσφέρουν και οι απολαυστικοί συνδυασμοί συνεχίζουν να γράφουν την πιο γλυκιά ιστορία. Όπως μας είπε ο Γιάννης Σουρέας, ένα από τα αδέλφια που διευθύνουν την επιχείρηση, «είναι ύψιστη τιμή να παραδώσεις και εσύ με τη σειρά σου την ιστορία, την τέχνη, την κουλτούρα, τη φιλοσοφία που παρέλαβες από τις προηγούμενες γενιές».

Αντώνης Ρουμανέας