SUITES ΜΑΝΗΣ Ηλία Μουτζούρη Στον Άγιο Δημήτριο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου

Πρόκειται για ένα νέο κτιριακό συγκρότημα τριών ορόφων που αποτελείται από πέντε suites εκ των οποίων οι τρεις είναι σε πλήρη λειτουργία και οι υπόλοιπες δύο υπό διαμόρφωση. Ο κατοικίσιμος χώρος αριθμεί 300 τετρ. μέτρα και η πρόσβαση σε κάθε όροφο, γίνεται τόσο με ανελκυστήρα όσο και από πέτρινη παραδοσιακή σκάλα. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει το υπόσκαφο κτίριο –οικολογικό– ίσως το μοναδικό σ’ ολόκληρη τη Μεσσηνία. Λειτούργησαν πριν μερικούς μήνες. Ο συνδυασμός πέτρας, λευκού μάρμαρου και κρυστάλλου, συνδυασμένα στη σύγχρονη αρχιτεκτονική γραμμή προσδίδουν μια μοναδικότητα. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του προσωπικότητα, διακοσμημένο με τρόπο διαφορετικό προσαρμοσμένο στο φυσικό περιβάλλον.

Στο ισόγειο λειτουργεί έκθεση εθνικών παραδοσιακών προϊόντων (λάδι, ελιές Καλαμών, μαρμελάδες, μέλι, κρασί κ.λπ.).

Η καθαριότητα είναι καθημερινή και γίνεται με μεγάλη σχολαστικότητα. Το σύνολο των αντικειμένων που αποτελούν τον εξοπλισμό των δωματίων έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή από επώνυμες εταιρείες σχεδιασμού επίπλων και φωτισμού με στόχο να δημιουργηθούν χώροι υψηλής αισθητικής με αναφορά τόσο στην ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική όσο και στο σύγχρονο σχεδιασμό.

Οι suites Μάνης αποτελούν μια ελληνική πρόταση επενδυτικής επιτυχίας όχι μόνο στην ξενοδοχειακή αγορά αλλά και γενικότερα στα επιχειρηματικά δρώμενα της Μάνης. Η επιχείρηση είναι προσανατολισμένη στην άριστη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών της και απαρτίζεται από ανθρώπινες αξίες, πεποίθηση στις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και για τις οικολογικές της ευαισθησίες και προτεραιότητες. Το τουριστικό προϊόν της χώρας είναι απαραίτητο να διαθέτει όραμα, πάθος, συνέπεια και πυγμή. Μόνο έτσι θα μπορέσει να προσελκύσει επισκέπτες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων. Όλα αυτά τα διαθέτει ο επιχειρηματίας, Ηλίας Μουτζούρης με τους στόχους που έχει θέσει.

Αντώνης Ρουμανέας