Ταβέρνα – Ψησταριά «Το Γκαράζ» Νικολάου Πανούση, στον Κάμπο Αβίας

Ερχόμενοι από Καλαμάτα στην είσοδο του Κάμπου, δίπλα στο βενζινάδικο της AVIN, συναντάμε την ταβέρνα– ψησταριά «το Γκαράζ» του ίδιου ιδιοκτήτη, του Νίκου Πανούση.
Ο Νίκος, αεικίνητος, δραστήριος, συνεχώς καταπιάνεται με καινούργια πράγματα. Το όνειρό του είναι απλό, να μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και να ζει από αυτό και για αυτό. Σέβεται τη δουλειά του, την πονάει kαι τη νιώθει ως τρόπο ζωής.
Στο κατάστημα χρησιμοποιούνται αγνά υλικά, φιλικά και οι πρώτες ύλες προέρχονται κατά κύριο λόγο από την ευρύτερη περιοχή.
Ο Νίκος έχει καλό χασάπη. Και αυτό διαπιστώνεται ειδικότερα τόσο στο εύγευστο καλοψημένο μπιφτέκι αλλά και στο λεπτό παϊδάκι με το ελάχιστο ροδοψημένο λιπάκι, που στο τέλος συνοδεύεται από εξαιρετικό αρωματικό κρασί προερχόμενο από αμπελώνες της πατρίδας μας.
Ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα και το βράδυ ένα απολαυστικό δείπνο ή ένα ποτό στο μπαρ είναι ότι πρέπει για τον διερχόμενο πελάτη.
Καλόγουστο και εξωστρεφές το «Γκαράζ» κερδίζει τον επισκέπτη με την καλαισθησία του χώρου, τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τον καφέ ή το ποτό που προσφέρει αλλά και την κουζίνα του.
Αντώνης Ρουμανέας