ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ “Η ΝΕΑ ΓΕΡΗΝΙΑ” ΘΩΜΑ ΠΑΤΣΙΛΙΒΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΑΒΙΑΣ

Στην κεντρική πλατεία του Κάμπου, πριν δύο χρόνια, άνοιξε ένα κατάστημα φαγητού.

Ο ιδιοκτήτης του Θωμάς Πατσιλίβας, από τον Κάμπο, με ιδιαίτερες σπουδές στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ στην ειδικότητα της μαγειρικής, και με μεγάλη εμπειρία στην εργασία του, αφού έκανε μια αξιόλογη καριέρα μάγειρα και πέρασε από διάφορες κουζίνες μεγάλων εστιατορίων τουριστικών κέντρων της πατρίδας μας, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στη γενέτειρά του, καλύπτοντας το κενό παρόμοιου καταστήματος στην περιοχή.

Όλα τα φαγητά γίνονται σε ξυλόφουρνο, που απογειώνει τη γεύση τους. Επίσης προσφέρεται μεγάλη ποικιλία από πίτσες και όλα αυτά φέρουν τη δημιουργική σφραγίδα του μάγειρα. Εκτός όμως από τα μαγειρεμένα φαγητά, σερβίρονται και ψητά (διάφορα μεζεδάκια, σουβλάκια, μπριζόλες, λουκάνικα κ.λ.π.), συμπληρώνοντας το πλούσιο μενού του μαγαζιού.

Αν και οι συνθήκες για τη λειτουργία ενός νέου καταστήματος δεν είναι οι καλύτερες σε καιρό οικονομικής κρίσης και πανδημίας, ο Θωμάς κατάφερε να είναι από τους ωφελημένους της κρίσης, γιατί τον έβαλε σε ένα επαγγελματικό δρόμο πολύ προσωπικό και τελικά επιτυχημένο. Βασικά γιατί κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του και να κάνει τον κόσμο να αγαπήσει τις δημιουργίες του.

Η “Νέα Γερηνία” φλερτάρει με ένα χορταστικό σπιτίσιο εστιατόριο, γιατί η κουζίνα θέλει πάθος και αγάπη, που τα διαθέτει στο ακέραιο.

Αντώνης Ρουμανέας