ΚΑΦΕ-ΚΟΚΤΕΪΛ-ΜΠΑΡ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΛΕΜΕΑ ΣΤΗ ΣΤΟΥΠΑ (ΚΑΛΟΓΡΙΑ)

Σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, πευκόφυτο, δίπλα στην μαγευτική παραλία της Καλόγριας, με χώρο ευρύχωρο για άνετη στάθμευση, η πινακίδα με τον τίτλο του καταστήματος, μας οδηγεί στον ενδότερο χώρο του. Οι εγκαταστάσεις φιλόξενες, με διάκοσμο ιδιαίτερα προσεγμένο, πλέκουν περίτεχνα την παράδοση με την πολυτέλεια, τη ζεστή φιλοξενία με την άνεση.

Το σύνολο των αντικειμένων που αποτελούν τη διακόσμηση στην αίθουσα υποδοχής των επισκεπτών, έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη φροντίδα. Ο σχεδιασμός των επίπλων και του φωτισμού δημιουργούν χώρους υψηλής αισθητικής, με αναφορά τόσο στη μανιάτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, όσο και στη σύγχρονη σχεδίαση, προσδίδοντας λιτότητα και αρχοντιά. Περιφέροντας ο επισκέπτης το βλέμμα του, διακρίνει την τελειομανία του κατασκευαστή, τόσο στην οροφή, όσο και στους πέτρινους τοίχους.

Το κατάστημα λειτουργεί ως καφε-μπαρ, αναψυκτήριο, όλες τις ημέρες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Προσφέρονται υπέροχα πρωινά, καφέδες, αναψυκτικά, νόστιμοι μεζέδες που συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά, ούζο και τσίπουρο, ενώ τις βραδυνές ώρες η μεγάλη ποικιλία των κοκτέϊλ και η μελωδική στερεοφωνική μουσική, ταξιδεύουν μαγευτικά τον επισκέπτη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προγραμματίζονται ζωντανές μουσικές παρουσίες αξιόλογων καλλιτεχνών. Η εξυπηρέτηση είναι μοναδική!

Το ΑΙΝΙΓΜΑ είναι μια μονάδα εντυπωσιακή, αντάξια του φυσικού κάλλους, που σέβεται τον πελάτη, ώστε αυτός να επανέρχεται ξανά και ξανά, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πρόκειται για ένα μαγαζί για στιγμές χαλάρωσης και ευχάριστης παραμονής, ότι δηλαδή αναζητά κάποιος για τον εαυτό του, αλλά και για την εξυπηρέτηση κοινωνικών αναγκών.

Αντώνης Ρουμανέας