YOYR GLOBAL SOLUTION – H δική σας λύση, Νίκου Ροζακέα  – Γιάννη Καρολεμέα. Στη Στούπα Δυτικής Μάνης.

Η ιστορία του YOYR GLOBAL SOLUTION ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όταν ο Νίκος και ο Γιάννης αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που να βασίζεται στο σπίτι και τις προεκτάσεις του. Αναλαμβάνουν την οικοδόμηση σπιτιού από το οικόπεδο μέχρι την ολοκλήρωσή του, σύμφωνα με τις υποδείξεις του επιβλέποντα μηχανικού και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη σε οικοδομικά υλικά και εξοπλισμό λειτουργίας.

Η διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων, ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού ξενοδοχειακών και εστιακών χώρων περιλαμβάνονται επίσης στις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, κατόπιν συμφωνίας με τους αντίστοιχους επαγγελματίες.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται επί του Επαρχιακού δρόμου, κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Στράτηγα μετά τη Στούπα για τους μετακινούμενος με κατεύθυνση τη Μέσα Μάνη.

Η ανταπόκριση εκ μέρους ωφελούμενων από τις προσφερόμενες υπηρεσίες, στο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της επιχείρησης είναι σημαντική και αξιολογείται με υψηλή βαθμολογία από τους ωφεληθέντες από τις υπηρεσίες τους. Με αποδειγμένη επαγγελματική συνέπεια και εμπειρία και με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό η επιχείρηση είναι σε θέση να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε κατηγορία εργασιών από αυτές που προαναφέρθηκαν.

Αντώνης Ρουμανέας