STREAT Café- nack bar στη Στούπα Δυτικής Μάνης

Επί της Επαρχιακής Οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης, στο ύψος της Στούπας βρίσκεται το κατάστημα STREAT. Ξεκινά τη λειτουργία του στις 7το πρωί και τελειώνει στις 8 το βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Όμορφο περιβάλλον, φιλική εξυπηρέτηση, γεύση και έμφαση στην ποιότητα είναι τα στοιχεία που κερδίζουν τον πελάτη από την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα. Το προσωπικό, φιλικό και πάντα με χαμόγελο, είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Μοναδικές γεύσεις, όλες τις ώρες της ημέρας: σερβίρονται καφέδες και άλλα ροφήματα, γλυκές απολαύσεις, πρόχειρο φαγητό, ζεστά σάντουιτς με περιεχόμενο της επιλογής του πελάτη, φυσικοί χυμοί, αναψυκτικά και μπύρες σε μεγάλη ποικιλία.

Όπως μας ανέφερε ο καταστηματάρχης, η επιχείρηση κινείται με αυτοπεποίθηση και σταθερά βήματα στο δρόμο της συνεχόμενης ανάπτυξης και προόδου. Παράλληλα λειτουργεί και ως ντελίβερι από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το απόγευμα.

Βελτιωνόμαστε – εξελισσόμαστε – πρωτοπορούμε είναι το σύνθημα της επιχείρησης. Παράλληλα, με το ντελίβερι που αλλάζει τον τρόπο παραγγελίας, δίνεται η ευκαιρία στο κατάστημα να διευρύνει το πελατολόγιό της και να δημιουργήσει δεύτερο κανάλι πωλήσεων.

Με δεδομένη την καθημερινή συνήθεια για τον καφέ, μία στάση στο STREAT δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα στους διερχόμενους να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα για τη συνέχιση της διαδρομής τους…

Αντώνης Ρουμανέας