ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ
Γραφείο διαχείρισης κατοικιών – καταλυμάτων, Airbnb, μεσιτικά. Γεωργίας Τουρλουμούση. Στην Αρεόπολη

Πριν μερικές βδομάδες ένα νέο γραφείο ξεκίνησε στην Αρεόπολη, της Γεωργίας Τουρλουμούση. Αναλαμβάνει ολοκληρωμένη διαχείριση κατοικιών, καταστημάτων, βραχυχρόνιες μισθώσεις, μεσιτικά θέματα σε ολόκληρη τη ν περιοχή του δήμου ανατολικής Μάνης, με προοπτική να επεκταθεί μελλοντικά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

Τα τελευταία χρόνια που υπήρξε  μια μείωση εισοδημάτων, η επόμενη περίοδος που ακολούθησε βοήθησε με την ανάπτυξη του τουρισμού σε μια μικρή αναπλήρωση των απωλειών που είχαν προκύψει λόγω αύξησης των τιμών στα τρόφιμα και στην ενέργεια. Η τουριστική ανάπτυξη δεν εμφάνισε αποτελέσματα μόνο στα αστικά κέντρα αλλά επεκτάθηκε και στην περιφέρεια. Έτσι, οι ιδιοκτήτες ακινήτων βρήκαν νέες πηγές αξιοποίησής τους, όπως οι βραχυχρόνιες μισθώσεις, που αποτελούν αντισταθμιστικό μέτρο στις απώλειες εισοδήματος που προαναφέρθηκαν. Το μέτρο αυτό έχει πάρει μεγάλη έκταση και αυτό αποτέλεσε ισχυρή ώθηση για να ενεργοποιηθούμε στο χώρο της Ανατολικής Μάνης για αξιοπρεπείς λύσεις στο χώροι της κατοικίας, μας ανέλυσε η κυρία Τουρλουμούση.

Οι δραστηριοποιήσεις στο χώρο της κατοικίας (αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις, ανακαινίσεις) έχουν ξεκινήσει και αναζητούνται ακίνητα για αξιοποίηση, προσφέροντας τις δικές διευκολύνσεις στους συναλλασσόμενους στον τομέα της κατοικίας.

Αντώνης Ρουμανέας